SKS Herentals zag KFC Herenthout in de ogen voor een  leuke oefenpot bij tropische temperaturen.  De Heylen-boys gaven gas tot affluiten : eindstand 5-1.

Herenthout startte met een mix van jonge spelers waardoor het de 1e helft eenrichtingsvoetbal leek met een resem aan doelkansen voor de thuisploeg.
Dat resulteerde in min. 16 voor de 1-0 door Jef Verlooy. SKS had weinig last van de hitte : snel volgde de  2-0 (25') van Jason Verschaeren.
De Stoeters geraakten er niet meer uit.  4 minuten later knalde Verlooy de 3-0 tegen de netten. De ruststand 4-0 : Verschaeren had z'n 2e doelpunt binnen.

Na de pauze kwam Herenthout beter uit de kleedkamer met enkele kansen, maar toch weer volgde Verlooy met zijn 3e van de avond : 5-0. Ward Ceuster tikte nog het eerreddende doelpunt binnen eindstand 5-1.

Zaterdag speelt SKS voor de beker van Antwerpen thuis tegen Katelijne.' Foto NNieuws/G. Van Nueten.